Meghalt egy férfi egy veszprémi szórakozóhely előtt történt verekedésben

bűnügy
2019 április 20., 07:02
comments 54

A rendőrség honlapja számolt be arról, hogy 2019. április 19-énm azaz pénteken nem sokkal éjfél előtt egy veszprémi szórakozóhelyen két férfi összeszólalkozott, és nézeteltérésük végül tettlegességig fajult. 

Ketten dulakodni kezdtek, melynek során a későbbi gyanúsított bántalmazta a sértettet. 

A 47 éves férfi a bántalmazás következtében elesett, majd a helyszínen életét vesztette.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves, szintén veszprémi férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra - írja a police.hu. 

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.