Magyar Nemzet: vádat emelnek a terrorizmussal gyanúsított Hasszán F. ellen

bűnügy
2019 április 21., 03:36
comments 172

A Magyar Nemzet "úgy értesült", hogy hamarosan lezárják a Magyarországon elfogott állítólagos Iszlám Állam-tag elleni nyomozást és vádat emelnek ellene terrorcselekmény és más bűncselekmények gyanúja miatt. Bár Hasszán F. mindent tagadott, a begyűjtött bizonyítékok valószínűsítik, hogy részt vett legalább húsz ember kivégzésében.

A nyomozás adatai szerint az ISIS kötelékében szakaszvezetőként funkcionált a szír férfi, így kivégzésekre adott parancsot, de volt, hogy maga volt az elkövető is. A lap szerint előbb a görög hírszerzés azonosította a férfit, majd a belga hírszerzés jelzett tavaly júliusban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.