Magyar Nemzet: vádat emelnek a terrorizmussal gyanúsított Hasszán F. ellen

A Magyar Nemzet "úgy értesült", hogy hamarosan lezárják a Magyarországon elfogott állítólagos Iszlám Állam-tag elleni nyomozást és vádat emelnek ellene terrorcselekmény és más bűncselekmények gyanúja miatt. Bár Hasszán F. mindent tagadott, a begyűjtött bizonyítékok valószínűsítik, hogy részt vett legalább húsz ember kivégzésében.

A nyomozás adatai szerint az ISIS kötelékében szakaszvezetőként funkcionált a szír férfi, így kivégzésekre adott parancsot, de volt, hogy maga volt az elkövető is. A lap szerint előbb a görög hírszerzés azonosította a férfit, majd a belga hírszerzés jelzett tavaly júliusban.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.