Magyar Nemzet: vádat emelnek a terrorizmussal gyanúsított Hasszán F. ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Nemzet "úgy értesült", hogy hamarosan lezárják a Magyarországon elfogott állítólagos Iszlám Állam-tag elleni nyomozást és vádat emelnek ellene terrorcselekmény és más bűncselekmények gyanúja miatt. Bár Hasszán F. mindent tagadott, a begyűjtött bizonyítékok valószínűsítik, hogy részt vett legalább húsz ember kivégzésében.

A nyomozás adatai szerint az ISIS kötelékében szakaszvezetőként funkcionált a szír férfi, így kivégzésekre adott parancsot, de volt, hogy maga volt az elkövető is. A lap szerint előbb a görög hírszerzés azonosította a férfit, majd a belga hírszerzés jelzett tavaly júliusban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.