Elfajult a Húsvét Kazsokon, egy férfi kapával támadt a szomszédjára

Súlyos testi sértés kísérlete történt Kazsokon - számol be róla a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság. Egy 24 éves kazsoki lakos vasárnap délután átment a szomszédja udvarára, ahol egy szóváltást követően

egy kapával oldalba ütötte haragosát, majd azzal fejbe is akarta vágni, azonban a sértettnek sikerült kivédenie a csapást.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, azonban az elkövetés módja alkalmas lett volna súlyosabb sérülés okozására.

A rendőrök a támadót elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.