Elfajult a Húsvét Kazsokon, egy férfi kapával támadt a szomszédjára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Súlyos testi sértés kísérlete történt Kazsokon - számol be róla a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság. Egy 24 éves kazsoki lakos vasárnap délután átment a szomszédja udvarára, ahol egy szóváltást követően

egy kapával oldalba ütötte haragosát, majd azzal fejbe is akarta vágni, azonban a sértettnek sikerült kivédenie a csapást.

A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, azonban az elkövetés módja alkalmas lett volna súlyosabb sérülés okozására.

A rendőrök a támadót elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.