Kátyúba hajtott a mentő Nebraskában, erre a betegnek helyre dobbant a szíve

külföld
2019 április 22., 04:53
comments 185

Az utakat felszaggató kátyúk Nebraskában is elterjedtek, egy mentőautó azonban most épphogy jól tette, hogy telibe kapott egyet.

A gretnai rohamkocsi éppen egy 59 éves férfival tartott kórházba, akinek veszélyesen gyorsan dobogott a szíve. A sürgősségi még 20 percre volt, amikor a mentő véletlenül belement a kátyúba. A szakemberek figyelték a férfi szívállapotát, amely a kátyú miatti zökkenés következtében normalizálódott.

“Ritka, de előfordul” - mondta erről egy orvos, aki elmagyarázta, hogy a férfit ezzel ugyanaz a sokk érte, mintha defibrillátorral ütötték volna ki. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.