A munkaadójától ellopott tárgyakkal díszítette fel otthonát egy szentesi férfi

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A szentesi férfi 2018 novembere és 2019. március 19-e között jutott be az árpádhalmi ingatlanba. Mivel korábban dolgozott a tanyán, tudta, hogy hol tartják a ház kulcsait. Ott 25 négyzetméter laminált parkettát szedett fel, majd elvitt egy gímszarvas trófeát, egy köteg dobra felcsavart villanypásztor vezetéket, az ahhoz tartozó csaknem száz tartó konzollal, egy dohányzóasztalt, hat tölgyfa széket, valamint hét zsák kukorica-vetőmagot is. Ezután a zsákmányt a saját, felújítás alatt levő házában felhasználta vagy beépítette. 

De még hogy!

Lopott trófea és rózsafűzér Fotó: police.hu

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit elfogták, előállították majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a lopást, valamint elmondta, hogy a parkettára szüksége volt, ezért azt saját házában lerakta, a szarvasagancsot a nappalijában, míg a székeket az étkezőben helyezte el.

A 23 éves férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, amely során az okozott kár megtérült. A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek. (police.hu)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.