Mészáros Lőrincék a tervezettnél 7 milliárd forinttal drágábban építenek árapasztót a Tiszára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Felső-Tisza országhatárhoz közeli szakaszán a szükséges árvízvédelmi biztonság megteremtése érdekében az Országos Vízügyi Főigazgatóság árapasztó tározót készül építeni. Bár az eredetileg 19 milliárdosra tervezett beruházás ára inkább csak dagadt, mivel

Mészáros Lőrinc konzorciuma végül majdnem 7 milliárddal drágábban, 25,9 milliárd forintért vállalta el a munkát. 

Bár a nyílt eljárásban volt két másik ajánlattevő is, de így is a felcsúti Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t és a nyíregyházi KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt.-t bízták meg a gátépítéssel. (Közbeszerzés.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.