Új látásjavító lézerkezelés Magyarországon!

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Az új Sasszem FEMTO SMART  kétlézeres kezelés a legnépszerűbb hazai látásjavító klinika, a Sasszemklinika  újdonsága. A forradalmi lézeres szemműtét személyre szabottan tökéletesíti a látást, a világ egyik legpontosabb szemészeti mérőműszere, a SCHWIND PERAMIS és a SCHWIND 5 dimenziós AMARIS lézer segítségével. Az eredmény: jobb látásélesség, akár rosszabb látási körülmények között is.

Szeretne megszabadulni a sok kényelmetlenséget okozó szemüvegtől, kontaktlencsétől?

A szemüveg és a kontaktlencse viselete sok macerával jár, érthető, ha szeretnénk jóval szabadabban, effajta kötöttségek nélkül élni. 

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kétlézeres kezelés nemcsak abban segít, hogy örökre eldobhassuk ezeket a látásjavító eszközöket, hanem tökéletesebbre formálja a szaruhártyát annál is, mint amit a természet alkotott. Ennek köszönhetően 100% feletti lesz a látásélességünk és jobb látásélességet élvezhetünk rosszabb látási körülmények között is, például szürkületben, este vagy csillogó fények között. 

Ilyen tökéletes látás eléréséhez a lézeres szemműtétnek, a szem vizsgálatának és a kezelés megtervezésének is szuperpontosnak kell lennie. 

A jó látásélmény az egyéni fénytörési hibák feltérképezésén múlik

Tudta, hogy szemének saját domborzata van? A szem formája és a szaruhártya felszínének mintázata épp olyan egyenetlen, akár a legváltozatosabb domborzat. És ahogyan nincs két egyforma pont a földfelszínen, úgy nincs két egyforma szem sem. Minél pontosabban feltérképezzük, annál eredményesebben kezeljük a szem fénytörési hibáit. 

A szaruhártya felszíne egyenetlen, akár egy domborzati térkép

Az egyéni fénytörési hibákról szemünk törőközegeinek, főként a szaruhártyának eltérései tehetnek. A szem mélyebb rétegeiben is előfordulhatnak eltérések, melyek a látóhártya felé tartó fény útját megtörik. A dioptria értéke is más lehet a szem egyes részein. A -3-as dioptria jelentheti azt, hogy a szaruhártya középső részén a dioptria csak -2,8, a szélek felé haladva -3,2. A fénytörési hibák pontos mérése nagy kihívás, a hagyományos szemészeti mérőeszközök nem érzékelnek minden egyéni jellegzetességet. 

Két szemünk sem egyforma.

Eljött az űrkorszak a fénytörési hibák mérésében és korrekciójában 

A SCHWIND PERAMIS, a világ egyik legkorszerűbb hullámfront és topográfiás mérőeszköze. Úgy pásztázza a szemet, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközök 3-6-szorosa, másodpercenként 33 képet készít, nagy felbontású hullámfrontos szenzora 45 000 ponton méri be a szem fénytörési hibáit. 

Schwind Peramis - a világ egyik legfejlettebb hullámfront és topográfiás mérőműszere

A kétlézeres szemműtét első fázisában a vizsgálat során elkészített kezelési terv és több tízezer adat alapján a FEMTO lézer egy lebenyt alakít ki, majd a SCHWIND AMARIS 5 dimenziós lézer elvégzi a szaruhártya precíz korrekcióját. Mivel az azonos márkájú lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált. Nagy előnye, hogy nem kell szabadságot kivennünk. A műtétet követően 1 napos pihenés után újra dolgozhatunk. 

Schwind Peramis – vizsgálat közben

Csak a legnagyobb hazai szemészeti lézerklinikán!

Az ÚJ Sasszem FEMTO SMART kezeléshez hasonlóan komplex, kétlézeres technológián alapuló látásjavító műtét Európában eddig csak Londonban volt érhető – és most már a Budapesten, a Sasszemklinikán is. 

Szeretne jobb látásélményt mindig, minden körülmények között és 100% feletti látásélességet? 

Válassza a Sasszemklinikát, ahol több mint 100 000 kezelés tapasztalatával várják Önt is!

Most érdemes ingyenes alkalmassági vizsgálatra jelentkeznie, hogy már sasszeműként kezdhesse a nyarat: saszemklinika.hu!

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem