Az idősek otthona helyett országos túrára vitte utasát a betegszállító

Órákon keresztül saját családja sem tudta, hol van az az idős, demens beteg, akit a betegszállítónak a budapesti Merényi kórháztól a körülbelül 30 kilométerre fekvő Szigetcsépre kellett volna vinnie. A férfit ugyanis a 160 km-re lévő Hajósra szállították, és amikor rájöttek a tévedésre, még messzebb, a bajai kórházba vitték - számolt be róla az RTL Klub híradója. Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint azért nem fordult vissza a sofőr, mert letelt a munkaideje, és már 11 órát vezetett, ami után nem volt szabad visszaülnie a volán mögé. A család leginkább azt fájlalja, hogy még egy telefont sem eresztettek meg nekik. A két nap alatt az idős urat 300 kilométert utaztatták. A betegszállító cég szerint a kórházban mondtak rossz címet a sofőrnek.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.