Én jutuboztam telefonon, neked pedig nagyon szép, nőies mosolyod volt

Ezen a héten, április 24-én, szerdán láttalak reggel 7:50 körül a négyeshatos villamoson, leültél mellém. Én jutuboztam telefonon, neked pedig nagyon szép, nőies mosolyod volt. Leszállásig több szép mosoly is követte egymást. Aztán mindketten leszálltunk a Harminckettesek terénél és a Krúdy Gyula utca felénél elváltak útjaink, de mint a filmekben, mindketten visszanéztünk egymásra egy zárómosolyra :) Ott bántam meg igazán, hogy nem mertelek megszólítani... Szívesen beszélgetnék veled, ha lehet.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.