Én jutuboztam telefonon, neked pedig nagyon szép, nőies mosolyod volt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ezen a héten, április 24-én, szerdán láttalak reggel 7:50 körül a négyeshatos villamoson, leültél mellém. Én jutuboztam telefonon, neked pedig nagyon szép, nőies mosolyod volt. Leszállásig több szép mosoly is követte egymást. Aztán mindketten leszálltunk a Harminckettesek terénél és a Krúdy Gyula utca felénél elváltak útjaink, de mint a filmekben, mindketten visszanéztünk egymásra egy zárómosolyra :) Ott bántam meg igazán, hogy nem mertelek megszólítani... Szívesen beszélgetnék veled, ha lehet.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.