Mellár Tamás egyesülete nem támogatja az ötpárti ellenzéki listát Pécsen

politika
2019 április 25., 21:51

A Párbeszéd frakciójában ülő független képviselő, Mellár Tamás a Szabad Pécsnek megerősítette, hogy a Mindenki Pécsért Egyesülettel úgy tervezik, hogy az őszi önkormányzati választáson mind a 18 pécsi körzetben saját jelöltet indítanak, mivel nem tudtak megegyezni az ellenzéki pártokkal. Azokkal az ellenzéki pártokkal, amelyek viszont maguk közt megegyeztek, hogy egy listát indítanak Pécsen, de Mellár Tamás a közös polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát nem hajlandó támogatni, mert „a Fidesz B-tervének tartja”.

photo_camera Mellár Tamás a parlamentben Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Mellár a lapnak hiányolta, hogy elmaradt a jelöltek kasztingja, ehelyett kiegyeztek a 18 körzetben arról, hogy melyik pártnak hány jelöltje van, és melyik körzetben indítják el a saját jelöltjüket, akit nem mérettek meg előzetesen. A Mindenki Pécsért Egyesület kiválasztási folyamata Mellár szerint valamikor május végén ér véget.

Frissítés, április 26: Mellár szerint „nem lesz két ellenzéki lista Pécsett”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.