Tarlós szerint valóban több a patkány annál, mint amit elfogadhatónak lehet mondani

POLITIKA
2019 április 25., 08:47
comments 212

Az ATV reggeli műsora, a Start vendége volt Budapest főpolgármestere, ahol a fővárosban kialakult, aggasztó patkányhelyzet is szóba került. Tarlós István azt mondta, több ugyan a patkány Budapesten annál, mint amit elfogadható állapotnak lehetne nevezni, de csökken az észlelések száma.

A főpolgármester kijelentette: közegészségügyi járványveszéllyel nem kell számolni, és butaságnak nevezte, hogy Budapest valaha is patkánymentes lett volna.„Nagyváros patkány nélkül nem létezik, Budapest az életben nem volt patkánymentes, és nem is lesz” a nagy alagút- és a csatornahálózat, a pályaudvarok és az illegális szemétlerakó helyek miatt - jelentette ki Tarlós.

Hozzátette, a patkányirtásért felelős cég kiválasztásáról nyilvános pályázaton döntöttek, a nyertes cég 23 százalékkal olcsóbb ajánlatot tett, mint a másik. A cégnek tavaly nyár óta van szerződése, ennek alapján kapja a pénzt, és az alaptevékenységet folyamatosan végzi.

Illetve: A főpolgármester szerint Karácsony Gergely a parkolási botrány miatt beszél a patkányokról.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.