A 21 éves B. Gábor gázpisztollyal arcon lőtte a volt barátnője új párját

bűnügy
2019 április 26., 06:00
comments 110

Csütörtökön a 21 éves B. Gábor 19 óra körül megjelent az autójával Bagon, az Ipari Parkban, ahol a volt barátnője és annak 26 éves párja kutyát sétáltattak. B. Gábor ekkor elkezdte szidni a volt barátnőjét, majd a vita hevében arcon ütötte a 26 éves férfit. Ezután a kocsijából kivett egy gáz- és riasztó fegyvert, amivel a sértettet arcon lőtte, majd elhajtott a helyszínről.

B. Gábor ezzel a fegyverrel lőtt.
photo_camera B. Gábor ezzel a fegyverrel lőtt. Fotó: police.hu

Az esetről a volt barátnő bejelentést tett a rendőrségen. A lövéstől a 26 éves férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A gödöllői rendőrök a támadót este Hatvanban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.