Rászakadt a plafon a Madách térre

Budapest
2019 április 26., 18:54
comments 81

Két olvasónk is küldött fotókat a kissé rémisztő látványról, ahogy a több mint 80 éves, impozáns Madách-házak egyik árkádjában leszakadt a vakolat.

„Majdnem eltalált egy arrafelé járó hölgyet. Szerencsére az ijedségen kívül semmi sérülés nem történt, de nem sokon múlott” - írta egyikük péntek délután.

photo_camera Fotó: Olvasóink

Mivel mindez pont az Örkény Színház bejáratánál történt, megkérdeztem őket, mi a helyzet. „Nincs fennakadás, úgy tudjuk, hogy a társasház már intézkedett az ügyben, és helyreállítják. A terület most le van kordonozva, de a bejáratunk szabad, be lehet jönni hozzánk” - írta a színház sajtósa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.