Taróczy Balázs lehet a barcelonai magyar főkonzul

külföld
2019 április 26., 07:14
comments 30

A Nemzeti Sport meg nem erősített, de nem is cáfolt információja szerint az utóbbi évtizedek legjobb magyar teniszezője, a 64 éves Taróczi Balázs lesz Magyarország következő barcelonai főkonzulja. Az exsportoló azt a Kovács Barnabást válthatja, akinek nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését.

A sportlap szerint Taróczi sok időt tölt a városban és erős helyi kapcsolatrendszert épített ki. A hetvenes-nyolcvanas években volt a csúcson, évekig top húszas játékosként, 13 egyéni tornát nyert, párosban pedig Wimbledont, Roland Garrost és 3 világbajnoki címet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.