Taróczy Balázs lehet a barcelonai magyar főkonzul

A Nemzeti Sport meg nem erősített, de nem is cáfolt információja szerint az utóbbi évtizedek legjobb magyar teniszezője, a 64 éves Taróczi Balázs lesz Magyarország következő barcelonai főkonzulja. Az exsportoló azt a Kovács Barnabást válthatja, akinek nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését. 

A sportlap szerint Taróczi sok időt tölt a városban és erős helyi kapcsolatrendszert épített ki. A hetvenes-nyolcvanas években volt a csúcson, évekig top húszas játékosként, 13 egyéni tornát nyert, párosban pedig Wimbledont, Roland Garrost és 3 világbajnoki címet.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.