Taróczy Balázs lehet a barcelonai magyar főkonzul

A Nemzeti Sport meg nem erősített, de nem is cáfolt információja szerint az utóbbi évtizedek legjobb magyar teniszezője, a 64 éves Taróczi Balázs lesz Magyarország következő barcelonai főkonzulja. Az exsportoló azt a Kovács Barnabást válthatja, akinek nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését. 

A sportlap szerint Taróczi sok időt tölt a városban és erős helyi kapcsolatrendszert épített ki. A hetvenes-nyolcvanas években volt a csúcson, évekig top húszas játékosként, 13 egyéni tornát nyert, párosban pedig Wimbledont, Roland Garrost és 3 világbajnoki címet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.