Egy gigantikus péniszű törpe lovacskázós táncát adta elő gólörömként a Premier League-ben

sport
2019 április 27., 11:58
comments 38

Megvan, mit fognak látni ezentúl rémálmukban a Tottenham szurkolói.

Még gólt sem kapott eddig és kizárólag nyert vadonatúj stadionjában a Tottenham Hotspur, de szombaton véget ért a remek sorozat, mivel a csapat hatalmas meglepetésre 1-0-ra kikapott a gyenge közepes West Hamtől. 

A gólt a nyugat-londoniak szélsője, Michail Antonio lőtte. Az se volt csúnya, de az igazi a gólöröm volt, ami utána következett, Antinio ugyanis úgy kezdett ugrálós-lovacskázós táncba, mintha egy, a testmagassága felét kitevő láthatatlan péniszt kellene kordában tartania közben. 

link Forrás

Jellemző, hogy bár a meccs igen fontos volt és baromi nagy meglepetés született rajta, ami akár a Spurs jövő évi BL-szereplésébe is kerülhet, egyelőre szinte csak a gólörömről esik szó. Ebben a műfajban Antonio amúgy híresen kreatív. 

Volt már Homer Simpson-os öröme is:

link Forrás

Ezen a videón pedig a saját korábbi gólörömeit elemzi:

link Forrás

A művész a mai meccs után azt nyilatkozta, hogy ezzel a különleges gólörömmel tudta igazán kifejezni magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.