Egy gigantikus péniszű törpe lovacskázós táncát adta elő gólörömként a Premier League-ben

Megvan, mit fognak látni ezentúl rémálmukban a Tottenham szurkolói.

Még gólt sem kapott eddig és kizárólag nyert vadonatúj stadionjában a Tottenham Hotspur, de szombaton véget ért a remek sorozat, mivel a csapat hatalmas meglepetésre 1-0-ra kikapott a gyenge közepes West Hamtől. 

A gólt a nyugat-londoniak szélsője, Michail Antonio lőtte. Az se volt csúnya, de az igazi a gólöröm volt, ami utána következett, Antinio ugyanis úgy kezdett ugrálós-lovacskázós táncba, mintha egy, a testmagassága felét kitevő láthatatlan péniszt kellene kordában tartania közben. 

Jellemző, hogy bár a meccs igen fontos volt és baromi nagy meglepetés született rajta, ami akár a Spurs jövő évi BL-szereplésébe is kerülhet, egyelőre szinte csak a gólörömről esik szó. Ebben a műfajban Antonio amúgy híresen kreatív. 

Volt már Homer Simpson-os öröme is:

Ezen a videón pedig a saját korábbi gólörömeit elemzi:

A művész a mai meccs után azt nyilatkozta, hogy ezzel a különleges gólörömmel tudta igazán kifejezni magát.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.