Egy gigantikus péniszű törpe lovacskázós táncát adta elő gólörömként a Premier League-ben

Megvan, mit fognak látni ezentúl rémálmukban a Tottenham szurkolói.

Még gólt sem kapott eddig és kizárólag nyert vadonatúj stadionjában a Tottenham Hotspur, de szombaton véget ért a remek sorozat, mivel a csapat hatalmas meglepetésre 1-0-ra kikapott a gyenge közepes West Hamtől. 

A gólt a nyugat-londoniak szélsője, Michail Antonio lőtte. Az se volt csúnya, de az igazi a gólöröm volt, ami utána következett, Antinio ugyanis úgy kezdett ugrálós-lovacskázós táncba, mintha egy, a testmagassága felét kitevő láthatatlan péniszt kellene kordában tartania közben. 

Jellemző, hogy bár a meccs igen fontos volt és baromi nagy meglepetés született rajta, ami akár a Spurs jövő évi BL-szereplésébe is kerülhet, egyelőre szinte csak a gólörömről esik szó. Ebben a műfajban Antonio amúgy híresen kreatív. 

Volt már Homer Simpson-os öröme is:

Ezen a videón pedig a saját korábbi gólörömeit elemzi:

A művész a mai meccs után azt nyilatkozta, hogy ezzel a különleges gólörömmel tudta igazán kifejezni magát.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.