185 éves mélyponton a brit konzervatívok népszerűsége

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Megalakulása, azaz 1834 óta nem volt olyan népszerűtlen a brit konzervatív (tory) párt, mint ezen a héten volt. 

A YouGov nevű mértékadó brit közvélemény-kutató felmérése alapján a párt listája 13 százalékra számíthat - amennyiben a britek részt vesznek a május végi EP-választáson.

A felmérés szerint Nigel Farage új pártja, a Brexit Párt áll nyerésre, 28 százalékra számíthat (Farage akkor még UKIP nevű pártja az előző EP-választáson 26,6 százalékkal győzött). A második helyen a Munkáspárt áll, 22 százalékkal, míg a konzervatívok lennének a harmadikok, 13 százalékkal.

A Zöldek 10 százalékon állnak, míg az EU-párti parlamenti képviselőkből néhány hete alakult Change UK nevű párt szintén 10 százalékra számíthat. A liberális demokraták 7 százalékon állnak. A Farage nélkül maradt UKIP 5 százalékos eredményre számíthat.  (YouGov)

 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.