Buszbalesetben életét vesztette egy cseh válogatott focista

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Josef Sural a cseh válogatott mezében 2016 júniusában, a franciaországi Eb-n.Fotó: MARIUS BECKER/dpa Picture-Alliance/AFP

Buszbalesetben elhunyt Josef Sural, a török Alanyaspor húszszoros cseh válogatott focistája. Sural és hat csapattársa a vasárnap esti, Kayserispor elleni idegenbeli meccs után a csapatbusz helyett egy bérelt kisbusszal indult haza.

A busznak a hatóságok szerint ugyan két sofőrje is volt, de mindketten elaludtak, ez okozhatta a balesetet már Alanya közelében. A balesetben Sural életét vesztette, hat társát kórházban ápolják.

Sural januárban, másfél millió euróért igazolt az Alanyasporhoz. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.