Buszbalesetben életét vesztette egy cseh válogatott focista

sport
2019 április 29., 07:04
comments 15
Josef Sural a cseh válogatott mezében 2016 júniusában, a franciaországi Eb-n.
photo_camera Josef Sural a cseh válogatott mezében 2016 júniusában, a franciaországi Eb-n. Fotó: MARIUS BECKER/dpa Picture-Alliance/AFP

Buszbalesetben elhunyt Josef Sural, a török Alanyaspor húszszoros cseh válogatott focistája. Sural és hat csapattársa a vasárnap esti, Kayserispor elleni idegenbeli meccs után a csapatbusz helyett egy bérelt kisbusszal indult haza.

A busznak a hatóságok szerint ugyan két sofőrje is volt, de mindketten elaludtak, ez okozhatta a balesetet már Alanya közelében. A balesetben Sural életét vesztette, hat társát kórházban ápolják.

Sural januárban, másfél millió euróért igazolt az Alanyasporhoz. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.