Buszbalesetben életét vesztette egy cseh válogatott focista

Josef Sural a cseh válogatott mezében 2016 júniusában, a franciaországi Eb-n.Fotó: MARIUS BECKER/dpa Picture-Alliance/AFP

Buszbalesetben elhunyt Josef Sural, a török Alanyaspor húszszoros cseh válogatott focistája. Sural és hat csapattársa a vasárnap esti, Kayserispor elleni idegenbeli meccs után a csapatbusz helyett egy bérelt kisbusszal indult haza.

A busznak a hatóságok szerint ugyan két sofőrje is volt, de mindketten elaludtak, ez okozhatta a balesetet már Alanya közelében. A balesetben Sural életét vesztette, hat társát kórházban ápolják.

Sural januárban, másfél millió euróért igazolt az Alanyasporhoz. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.