Nagylelkűen támogatják a hazai vállalkozások az államtitkár úr csapatát

39 millió forinttal támogatták a magyar vállalatok 2018-ban a Puskás Akadémia labdarúgócsapatát. Szép összeg, de eltörpül amellett a 149,3 millió mellett, amivel a nagylelkű magyarországi vállalkozások a volt adóhivatali elnök, Tállai András miniszterhelyettes csapatát, a Mezőkövesd Zsóryt támogatták.

Jól jött ez a pénz a csapatnak, amely tavaly még csak 10,5 millió támogatást kapott a cégektől, mert így sikerült kipótolni azt, hogy a televíziós jogdíjakból elszámolásuk szerint 2018-ban az előző évinél 120 millióval kevesebbet kaptak. Hasonlóan jól jött az is, hogy az MLSZ a 2017-es 7,6 millió helyett 2018-ban már 106,8 millió forint támogatást adott a klubnak.

A klub elszámolása alapján foglalkoztattjaik átlagbére 1,03 millió forint volt havonta 2018-ban. (Via Mfor)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.