Tizenéves gyerekeknek kellett volna eljátszania, miért sikeresebb Mészáros Lőrinc Mark Zuckerbergnél, és miért éri meg a letelepedési kötvény

Szombaton rendeztek oktatási és helytörténeti játékot a nagykátai művelődési központban, ahol a HVG beszámolója szerint néhány aktuális kérdésben is megmutathatták volna a gyerekek, mi mindent tudnak Magyarország mindennapjairól.

„Készítsetek interjút egy migránssal, aki elmeséli, hogy miért akar ő Magyarországra jönni, és miért jó neki, ha letelepedési kötvényt vásárol nálunk!”

A HVG-nek nyilatkozó Botka Sándor független önkormányzati képviselő szerint ebből a kérdésből lett a legnagyobb balhé a művelődési központban, bár a szülők körében az a feladat sem aratott osztatlan sikert, amiben

a gyerekeknek Mészáros Lőrinc és Mark Zuckerberg bőrébe bújva kellett volna megbeszélniük egymással, miért sikeresebb a magyar milliárdos a Facebook alapítójánál.

A cikk szerint amikor a szülők egy része jelezte, hogy ezek talán nem a legjobb játékos feladatok a 10-18 éves gyerekeknek, a rendezvényt szervező dr. Varga Zoltán azt mondta, hogy ne zavarják egyéni problémáikkal a játékot. Ezután azonban a rendezvény 4 fős zsűrije szavazott a feladatról, és 3-1 arányban, a helyi fideszes politikus támogatásával kivették a migránsozós feladványt a versenyből.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.