Fel akarta tölteni a telefonját, szétkapta a fénysorompót

A MÁV képviselője tett bejelentést az Igali Rendőrőrsre április 29-én a reggeli órákban, miszerint a felsőmocsoládi vasútállomáson elhelyezett áramdobozt ismeretlen tettes megrongálta, a biztosíték vezetékére egy elosztót szerelt, és ennek következtében a vasúti átjáró fényjelző berendezése nem működik - írja a hvg.hu.

Az rendőrök egy órán belül igazolgattak egy helyi lakost, aki a meghallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, ezért a rendőrök elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol lopás és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A 42 éves férfi vallomásában elmondta, hogy az elosztót azért szerelte az áramforrásra, mert lemerült a telefonja, és így fel tudta tölteni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.