BL-elődöntő: Hármat rúgott a Liverpoolnak a Barcelona

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Luis Suárez csak egyet rúgott a háromból. Az elsőt.Fotó: Manu Fernandez/MTI/MTVA

Az FC Barcelona háromgólos győzelmet aratott szerdán az FC Liverpool felett a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. A Barcelona első gólja volt az 500. BL-ben, Messi pedig pályafutása 600. gólját szerezte a 82. percben, szabadrúgásból. A Barcelona a BL-szezonban még veretlen, nyolc győzelme és három döntetlenje van.

Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés:
FC Barcelona (spanyol)-FC Liverpool (angol) 3-0 (1-0)
gólszerzők: Suarez (26.), Messi (75., 82.)

A másik ágon kedden játszották az elődöntő első fordulóját:

Tottenham Hotspur (angol)-AFC Ajax (holland) 0-1 (0-1)

(MTI)

(Cikkünk eredeti verziójában tévesen azt írtuk, hogy a mérkőzés Liverpoolban volt. Minden érintettől elnézést!)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.