Elképesztően kinéző, drámai tornádó dúlt Romániában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tornádóval járó szélvihar söpört végig tegnap Dél-Romániában, Calarasi megyében. A látványos égi jelenség és az erős szél ellenére az emberek szerencsére egészen jól megúszták a pusztítást, pedig 16 házról a tetőt is letépte a szél. 

Az egyetlen súlyosabb sérült egy buszbaleset áldozata, a tornádó ugyanis lesodort egy zarándokokat szállító buszt az útról Constantin Brancoveanu település közelében, a jármű pedig felborult a mezőn. 

A 39 utasból heten sérültek meg, egyikük súlyosan.

(via Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.