Fidesz gone fishing: a franc se fog erőlködni ünnepi ügyeletben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A május elseje ugyan virtigli balos ünnep, de az összmagyarságot politikai ideológiákra való tekintet nélkül képviselni törekvő Fidesz éppen olyan nagy tiszteletben tartja, mint a hagyományos, keresztény ünnepeket. 

Legalábbis erre látszik utalni, hogy a párt legendás munkabírású és termelékenységű kommunikációs apparátusa – EP-kampány ide, belpolitikai események oda – csak vészügyeletet tart.

A sulyok elvetésének pillanata: Gyurcsányné éppen Brüsszelt képviseli a Városligetben.Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Délben ugyanis beszédet tartott a Demokratikus Koalíció listavezetője, a Kisördög felesége, Dobrev Klára. Elmondta, hogy az EU nagyon fasza dolog, benne kell lenni, aki kívül van, az nyomor, sanyar, satöbbi, blabla, el tudják képzelni. Na, és ekkora kellett volna jönnie a világszerte csodált, vérprofi, kérlelhetetlen Fidesz-kommunikációs úthengernek, hogy belepasszírozza a betonba kommunistánét, de ehelyett mi lett? A következő közleményt sikerült kiizzadnia magából a vészügyeletnek, amit a vélhetően Németh Szilárd egyik intelligensebb zebradániója lát el, katás számlára (minden betűjét közöljük, teljes terjedelemben):

„Reagálás Gyurcsányné (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányné cége Brüsszeltől 100 millió forintokat kapott,hogy Brüsszel érdekeit képviselje.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség”

Túlírta. Elég lett vona annyi: SOROS.

(Címlapi illusztrációnk: Helyi horgász Borneo szigetén, Palangkaraya város mellett. Fotó: Haris Sadikin, AFP Photo)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.