Fidesz gone fishing: a franc se fog erőlködni ünnepi ügyeletben

2019 május 1., szerda 14:35
114

A május elseje ugyan virtigli balos ünnep, de az összmagyarságot politikai ideológiákra való tekintet nélkül képviselni törekvő Fidesz éppen olyan nagy tiszteletben tartja, mint a hagyományos, keresztény ünnepeket. 

Legalábbis erre látszik utalni, hogy a párt legendás munkabírású és termelékenységű kommunikációs apparátusa – EP-kampány ide, belpolitikai események oda – csak vészügyeletet tart.

A sulyok elvetésének pillanata: Gyurcsányné éppen Brüsszelt képviseli a Városligetben. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Délben ugyanis beszédet tartott a Demokratikus Koalíció listavezetője, a Kisördög felesége, Dobrev Klára. Elmondta, hogy az EU nagyon fasza dolog, benne kell lenni, aki kívül van, az nyomor, sanyar, satöbbi, blabla, el tudják képzelni. Na, és ekkora kellett volna jönnie a világszerte csodált, vérprofi, kérlelhetetlen Fidesz-kommunikációs úthengernek, hogy belepasszírozza a betonba kommunistánét, de ehelyett mi lett? A következő közleményt sikerült kiizzadnia magából a vészügyeletnek, amit a vélhetően Németh Szilárd egyik intelligensebb zebradániója lát el, katás számlára (minden betűjét közöljük, teljes terjedelemben):

„Reagálás Gyurcsányné (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányné cége Brüsszeltől 100 millió forintokat kapott,hogy Brüsszel érdekeit képviselje.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség”

Túlírta. Elég lett vona annyi: SOROS.

(Címlapi illusztrációnk: Helyi horgász Borneo szigetén, Palangkaraya város mellett. Fotó: Haris Sadikin, AFP Photo)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt