Fidesz gone fishing: a franc se fog erőlködni ünnepi ügyeletben

POLITIKA
2019 május 01., 14:35
comments 104

A május elseje ugyan virtigli balos ünnep, de az összmagyarságot politikai ideológiákra való tekintet nélkül képviselni törekvő Fidesz éppen olyan nagy tiszteletben tartja, mint a hagyományos, keresztény ünnepeket. 

Legalábbis erre látszik utalni, hogy a párt legendás munkabírású és termelékenységű kommunikációs apparátusa – EP-kampány ide, belpolitikai események oda – csak vészügyeletet tart.

A sulyok elvetésének pillanata: Gyurcsányné éppen Brüsszelt képviseli a Városligetben.
photo_camera A sulyok elvetésének pillanata: Gyurcsányné éppen Brüsszelt képviseli a Városligetben. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Délben ugyanis beszédet tartott a Demokratikus Koalíció listavezetője, a Kisördög felesége, Dobrev Klára. Elmondta, hogy az EU nagyon fasza dolog, benne kell lenni, aki kívül van, az nyomor, sanyar, satöbbi, blabla, el tudják képzelni. Na, és ekkora kellett volna jönnie a világszerte csodált, vérprofi, kérlelhetetlen Fidesz-kommunikációs úthengernek, hogy belepasszírozza a betonba kommunistánét, de ehelyett mi lett? A következő közleményt sikerült kiizzadnia magából a vészügyeletnek, amit a vélhetően Németh Szilárd egyik intelligensebb zebradániója lát el, katás számlára (minden betűjét közöljük, teljes terjedelemben):

„Reagálás Gyurcsányné (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányné cége Brüsszeltől 100 millió forintokat kapott,hogy Brüsszel érdekeit képviselje.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség”

Túlírta. Elég lett vona annyi: SOROS.

(Címlapi illusztrációnk: Helyi horgász Borneo szigetén, Palangkaraya város mellett. Fotó: Haris Sadikin, AFP Photo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.