A TV2 folyamatosan megsérti a választási törvényt, annyira tolja a Fideszt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A TV2 megint megsértette a választási eljárásról szóló törvényt: a Nemzeti Választási Bizottság 7,45 millió forint bírsággal büntette a csatornát, mert a Tényekben a Fidesz aránytalanul több megjelenési lehetőséget kapott, mint más pártok – írja a HVG.

Az NVB 10 műsort vizsgált, amiben az EP-kampányról számoltak be, 19 másik híradást nem vettek figyelembe, mert azok vagy a kormány tevékenységéről vagy a kampánnyal össze nem köthető hírekről szóltak.

Már többször is elmarasztalták az orbánista tévét, mert folyamatosan a Fideszt tolja. (HVG)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.