A TV2 folyamatosan megsérti a választási törvényt, annyira tolja a Fideszt

A TV2 megint megsértette a választási eljárásról szóló törvényt: a Nemzeti Választási Bizottság 7,45 millió forint bírsággal büntette a csatornát, mert a Tényekben a Fidesz aránytalanul több megjelenési lehetőséget kapott, mint más pártok – írja a HVG.

Az NVB 10 műsort vizsgált, amiben az EP-kampányról számoltak be, 19 másik híradást nem vettek figyelembe, mert azok vagy a kormány tevékenységéről vagy a kampánnyal össze nem köthető hírekről szóltak.

Már többször is elmarasztalták az orbánista tévét, mert folyamatosan a Fideszt tolja. (HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.