Egy osztrák fogadós nagyon megvert négy vendéget, mert szóvá tették, hogy nem a megrendelt ételt kapták

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A felső-ausztriai Bad Schallerbach egyik fogadósa csúnyán megvert és megsebesített négy vendéget, köztük egy magyart, akik szóvá tették, hogy nem a megrendelt ételt vitték ki nekik – közölte csütörtökön az osztrák rendőrség.

A szerda este történt eset során két vendég ráadásul az arcába kapta a kifogásolt ételt. A 41 éves magyar és 40 éves német barátja amiatt volt felháborodva, hogy az 56 éves fogadós nem azt hozta ki nekik, amit rendeltek. Ezt annyira zokon vette a vendéglő tulajdonosa, hogy az arcukba hajította a teli tálakat, majd gorombán sértegetni kezdte őket. Amikor az egyikük a rendőrséget akarta értesíteni, a fogadós ütni kezdte őket. A megtámadott vendégek a szabadba rohantak, és egy négytagú család az incidenst látva szintén jobbnak látta menekülőre fogni a dolgot. De a fogadós ezt sem vette jó néven, és megverte a család két tagját is, egy 43 éves férfit és annak 71 éves apját.

A Bad Schallerbach-i városházaFotó: Linie29/Wikipedia

A vendégek több kisebb sérülést szenvedtek, a fogadós pedig a később kiérkezett rendőrök előtt sem vett vissza, durva és ellenszegülő maradt. A vendéglőst feljelentették. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.