Sünbaleset miatt szorult kezelésre Pete Doherty

külföld
2019 május 02., 05:14
comments 14
Pete Doherty 2017. május 4-én Párizsban, az SOS Racism koncerten.
photo_camera Pete Doherty 2017. május 4-én Párizsban, az SOS Racism koncerten. Fotó: Guillaume Pinon/NurPhoto

Kórházi ápolásra szorult Pete Doherty, az új albuma bemutatójára készülő Libertines dalszerzője. Dohertybe egy sünt tüskéje állt bele. Doherty beszámolója szerint a szerencsétlen sünt egyik kutyája bekapta, mire ő pólóba tekerte a kezét, és megpróbálta kiszabadítani "a kis taknyost", de közben megvágta magát. Mivel ezután három napig nem fordult orvoshoz, a sebe jól elfertőződött.

Doherty elégedett volt a kórházi kezeléssel, legalábbis a Twitterén háláját fejezte ki a kórház dolgozóinak. "Angyalok, akik milliószorosan megérdemlik tiszteletünket és hálánkat" - írta.

Doherty kutyái amúgy nem először keverednek ilyen ügybe, 2018-ban a vádak szerint széttéptek egy macskát. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.