Természetesen hazugság volt, hogy kiszélesítik a Lánchidat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egymilliárd forinttal, 7-ről 6 milliárdra csökkentette a Lánchíd felújításának állami támogatását a kormány. Az indoklás szerint a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa javaslatára kivették a felújítási tervekből a Lánchíd nagyon keskeny, cserébe rendkívül forgalmas járdáinak kiszélesítését.

Közben a projekt maga folyamatosan csúszik, a BKK legutóbb április 26-áról május 17-re tolta ki a munkálatokra kiírt közbeszerzési pályázat határidejét, amit immár négyszer hosszabbítottak meg az eredeti, tavaly novemberi határidőhöz képest. (Via HVG)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.