Természetesen hazugság volt, hogy kiszélesítik a Lánchidat

Egymilliárd forinttal, 7-ről 6 milliárdra csökkentette a Lánchíd felújításának állami támogatását a kormány. Az indoklás szerint a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa javaslatára kivették a felújítási tervekből a Lánchíd nagyon keskeny, cserébe rendkívül forgalmas járdáinak kiszélesítését.

Közben a projekt maga folyamatosan csúszik, a BKK legutóbb április 26-áról május 17-re tolta ki a munkálatokra kiírt közbeszerzési pályázat határidejét, amit immár négyszer hosszabbítottak meg az eredeti, tavaly novemberi határidőhöz képest. (Via HVG)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.