Természetesen hazugság volt, hogy kiszélesítik a Lánchidat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egymilliárd forinttal, 7-ről 6 milliárdra csökkentette a Lánchíd felújításának állami támogatását a kormány. Az indoklás szerint a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa javaslatára kivették a felújítási tervekből a Lánchíd nagyon keskeny, cserébe rendkívül forgalmas járdáinak kiszélesítését.

Közben a projekt maga folyamatosan csúszik, a BKK legutóbb április 26-áról május 17-re tolta ki a munkálatokra kiírt közbeszerzési pályázat határidejét, amit immár négyszer hosszabbítottak meg az eredeti, tavaly novemberi határidőhöz képest. (Via HVG)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.