Természetesen hazugság volt, hogy kiszélesítik a Lánchidat

politika
2019 május 02., 08:43
comments 169

Egymilliárd forinttal, 7-ről 6 milliárdra csökkentette a Lánchíd felújításának állami támogatását a kormány. Az indoklás szerint a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa javaslatára kivették a felújítási tervekből a Lánchíd nagyon keskeny, cserébe rendkívül forgalmas járdáinak kiszélesítését.

Közben a projekt maga folyamatosan csúszik, a BKK legutóbb április 26-áról május 17-re tolta ki a munkálatokra kiírt közbeszerzési pályázat határidejét, amit immár négyszer hosszabbítottak meg az eredeti, tavaly novemberi határidőhöz képest. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.