Tévedésből vett át kétmilliárd forintnyi drogot egy idős ausztrál pár

Kétmilliárd forint (10 millió ausztrál dollár) értékű metamfetamint kapott tévedésből egy idős ausztrál házaspár. A melbourne-i pár postán kapta a csomagot, ami, mint kiderült, rosszul volt címezve.

Ez egyből gyanús lett a csomag kibontása után. A dobozban húsz kiló fehér port találtak, ezért azonnal értesítették is a rendőrséget. Mint kiderült, a por metamfetamin volt.

A rendőrség később megtalálta a csomag valódi címzettjét, egy 21 éves fiatalembert, akit a házkutatás után őrizetbe is vettek.

A rendőrség az eset nyilvánosságra hozatalakor kérte a sajtót, hogy a csomagot tévedésből megkapó idős pár nevét ne hozzák nyilvánosságra, nehogy veszélybe sodorják őket. (Via AFP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.