Egy ötvenes pár ellopta a pénzkazettát egy veszprémi zöldségesboltból, de képtelenek voltak kinyitni

Hétfő reggel egy veszprémi zöldségboltból érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a hétvégén valakik bementek az üzletbe, és ellopták a pult mögül a pénzkazettát, benne több mint százezer forint készpénzzel együtt.

A pénzkazetta a pénztárgépek alján szokott lenni, abban tárolják a fizetéskor kapott pénzt a boltosok. Erről van szó:

Forrás: Police.hu

A rendőrök nem cécóztak, két órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 54 éves veszprémi férfit és az 56 éves élettársát. A nőt a munkahelyén fogták el a járőrök, míg a pár férfi tagját nem sokkal később Veszprém egyik utcájában igazoltatták. Mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták őket ki.

A pár elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondták azt is, hogy a lopott pénzkazettát a város külterületére vitték, ahol megpróbálták felnyitni, azonban eszköz hiányában nem tudták. Végül a pénzzel teli kazettát egyszerűen az erdőben hagyták.

Az erdőben hagyott pénzkazettát a nyomozók megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták azt a zöldségbolt tulajdonosának. Az 56 éves nővel és az 54 éves férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.