Hajnalban megunta a gyaloglást, elkötött egy szegedi buszt, de pont szembejöttek a járőrök

bűnügy
2019 május 03., 08:50
comments 24

A szegedi rendőrök elfogták azt az újszentiváni férfit, aki feltört, elvitt, majd összetört egy autóbuszt. A gyanú szerint a 19 éves férfi csütörtökön hajnalban gyalog tartott hazafelé a belvárosból, de út közben Szőregen, egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt, majd jött a nagy ötlet, és az egyiket el is indította, hogy kerüljön vele egyet.

De út közben meglátott egy járőrautót, amitől megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utánafordultak, ekkor a fiatal az utca végi erdős résznél megállt,

és bemenekült a fák közé.A rendőrök fél napon belül azonosították a férfit, akit otthonából előállítottak. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás vétsége, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte letartóztatását. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.