Egy kanadai nagymama minden reggel integetett a háza előtt elhaladó iskolásoknak, most négyszáz diák ment elbúcsúzni tőle

külföld
2019 május 05., 09:42
comments 223

Tinney Davidson 12 éven át minden napját ugyanúgy kezdte: reggelente vagy kiült a házuk verandájára vagy az ablakon át nézelődött, és integetett az arra sétáló iskolásoknak. 

A British Columbia-i Comox városában élő Davidson férjével költöztek a városba 2007-ben, és mivel otthonuk közel volt az iskolához, adta magát, hogy reggelente köszönjenek a diákoknak. Sok diákkal össze is barátkoztak, volt, aki meg is látogatta őket időnként. 

link Forrás

Férje halála után sem szakított ezzel a szokásával, ami szerinte szinte véletlenül kezdődött: reggelente azért ültek ki a verandára, mivel szerették látni a fiatalokat, és mivel a fiatalok meg persze rájuk néztek, akkor már muszáj volt integetni. 

Davidson viszont most el fog költözni, egy idősotthonba kerül. Ezért múlt héten a helyi lapok szerint becslése szerint négyszáz diák indult egy közös sétára, hogy elbúcsúzzanak egy integetéssel az idős nőtől. Mint Davidson elmondta, elképesztő érzés volt, hogy tényleg enyi diák akart elköszönni tőle. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.