Havazik a Kendig-csúcson és a Bakonyban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Időkép ír arról, hogy a Kőszegi-hegység 726 méter magasan fekvő Kendig-csúcsán nulla fokra hűlt vasárnapra a hőmérséklet, és a helyi megfigyelő kamera felvétele alapján látható, hogy délelőttre az esőzésből havatás lett.  

A hideg mellé rendkívül erős szél is társul, 95 kilométer/órás sebességet is mértek itt ma. Szintén hópihék voltak láthatóak az Időkép Bakonyban, a 650 méter magasan fekvő hajag-tetői kameráján.

Szép képek pedig az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán vannak:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.