Timothée Chalamet támogatta a magyar Kék Pont Alapítványt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A fiatal francia-amerikai színész, aki igazán az Oscar-jelöltséget is jelentő Szólíts a neveden főszerepével lett világhírű, az Instagramjára kirakott történetben mutatta meg, melyik alapítványokat támogatta: mint a listából kiderült, világszerte összesen több mint 4000 dollárt osztottak szét. 

Fotó: Photo12

És a listán felbukkant egy magyar szereplő, a felépüléssel foglalkozó Kék Pont Alapítvány, kinek munkájával többször is részletesen foglalkoztunk, és amelyik éppen a jövő hétvégére szervez tematikus napot, a Felépülés éjszakája címmel. A támogatást bejelentő Insta-sztoriról a Kék Pont számolt be a Facebook-oldalán:

A listán látható adatok alapján a Kék Pont 34 dollárnyi támogatást kapott, ami ugyan vélhetően nem jelent komoly anyagi lökést a civil szervezet számára, de az, hogy a jelenlegi egyik legfelkapottabb amerikai színész találta meg őket a támogatásával, jó népszerűsítő eszköz lehet. A támogatás miértjére az egyik felmerült magyarázat, hogy a tavalyi Csodálatos fiú című film magyarországi bemutatóján a Kék Pont egyik szakértője is vendégeskedett. Chalamet amúgy forgatott már Magyarországon, a bemutatás előtt álló The King című alkotás egyes jelenetei is itt forogtak. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.