Timothée Chalamet támogatta a magyar Kék Pont Alapítványt

2019 május 5., vasárnap 11:54
31

A fiatal francia-amerikai színész, aki igazán az Oscar-jelöltséget is jelentő Szólíts a neveden főszerepével lett világhírű, az Instagramjára kirakott történetben mutatta meg, melyik alapítványokat támogatta: mint a listából kiderült, világszerte összesen több mint 4000 dollárt osztottak szét. 

Fotó: Photo12

És a listán felbukkant egy magyar szereplő, a felépüléssel foglalkozó Kék Pont Alapítvány, kinek munkájával többször is részletesen foglalkoztunk, és amelyik éppen a jövő hétvégére szervez tematikus napot, a Felépülés éjszakája címmel. A támogatást bejelentő Insta-sztoriról a Kék Pont számolt be a Facebook-oldalán:

A listán látható adatok alapján a Kék Pont 34 dollárnyi támogatást kapott, ami ugyan vélhetően nem jelent komoly anyagi lökést a civil szervezet számára, de az, hogy a jelenlegi egyik legfelkapottabb amerikai színész találta meg őket a támogatásával, jó népszerűsítő eszköz lehet. A támogatás miértjére az egyik felmerült magyarázat, hogy a tavalyi Csodálatos fiú című film magyarországi bemutatóján a Kék Pont egyik szakértője is vendégeskedett. Chalamet amúgy forgatott már Magyarországon, a bemutatás előtt álló The King című alkotás egyes jelenetei is itt forogtak. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt