Timothée Chalamet támogatta a magyar Kék Pont Alapítványt

ÉLET
2019 május 05., 11:54
comments 31

A fiatal francia-amerikai színész, aki igazán az Oscar-jelöltséget is jelentő Szólíts a neveden főszerepével lett világhírű, az Instagramjára kirakott történetben mutatta meg, melyik alapítványokat támogatta: mint a listából kiderült, világszerte összesen több mint 4000 dollárt osztottak szét. 

photo_camera Fotó: Photo12

És a listán felbukkant egy magyar szereplő, a felépüléssel foglalkozó Kék Pont Alapítvány, kinek munkájával többször is részletesen foglalkoztunk, és amelyik éppen a jövő hétvégére szervez tematikus napot, a Felépülés éjszakája címmel. A támogatást bejelentő Insta-sztoriról a Kék Pont számolt be a Facebook-oldalán:

link Forrás

A listán látható adatok alapján a Kék Pont 34 dollárnyi támogatást kapott, ami ugyan vélhetően nem jelent komoly anyagi lökést a civil szervezet számára, de az, hogy a jelenlegi egyik legfelkapottabb amerikai színész találta meg őket a támogatásával, jó népszerűsítő eszköz lehet. A támogatás miértjére az egyik felmerült magyarázat, hogy a tavalyi Csodálatos fiú című film magyarországi bemutatóján a Kék Pont egyik szakértője is vendégeskedett. Chalamet amúgy forgatott már Magyarországon, a bemutatás előtt álló The King című alkotás egyes jelenetei is itt forogtak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.