13 emberrel a fedélzetén lezuhant egy kisrepülő Mexikóban

Lezuhant egy sugárhajtású kisrepülőgép Mexikó északi részén 13 emberrel a fedélzetén, és a balesetet a jelek szerint senki sem élte túl – közölték a hatóságok.

A gép 10 utassal és 3 fős személyzettel Las Vegasban szállt fel vasárnap délután, és a mexikói Monterreybe tartott, de nem érkezett meg időben, ezért keresni kezdték. A repülő roncsait Coahuila állam hegyvidékén találták meg az utána kutató légi egységek, és semmi nem utal arra, hogy lennének túlélők. A szárazföldi mentőegységek egyelőre nem érték el a szerencsétlenség helyszínét. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

A gép tulajdonosa egy Utah államban bejegyzett cég, ami biztosítással, vámügyekkel és vagyonkezeléssel foglalkozik. A vállalat nem árulta el, ki üzemeltette a sugárhajtású repülőt, és a hatóságok sem hozták nyilvánosságra, hogy ki utazott a gépen. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.