13 emberrel a fedélzetén lezuhant egy kisrepülő Mexikóban

Lezuhant egy sugárhajtású kisrepülőgép Mexikó északi részén 13 emberrel a fedélzetén, és a balesetet a jelek szerint senki sem élte túl – közölték a hatóságok.

A gép 10 utassal és 3 fős személyzettel Las Vegasban szállt fel vasárnap délután, és a mexikói Monterreybe tartott, de nem érkezett meg időben, ezért keresni kezdték. A repülő roncsait Coahuila állam hegyvidékén találták meg az utána kutató légi egységek, és semmi nem utal arra, hogy lennének túlélők. A szárazföldi mentőegységek egyelőre nem érték el a szerencsétlenség helyszínét. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát.

A gép tulajdonosa egy Utah államban bejegyzett cég, ami biztosítással, vámügyekkel és vagyonkezeléssel foglalkozik. A vállalat nem árulta el, ki üzemeltette a sugárhajtású repülőt, és a hatóságok sem hozták nyilvánosságra, hogy ki utazott a gépen. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.