A 70 ezres stadionban csak pár száz szurkoló nézheti meg a görög kupadöntőt

futball
2019 május 06., 16:54
comments 37

Biztonsági okok miatt szinte üres lelátók előtt rendezik a labdarúgó Görög Kupa döntőjét a PAOK Szaloniki és az AEK Athén csapatai között.

Az ország sportminisztériuma bejelentette, hogy a 70 ezres Olimpiai Stadionban csak néhány száz szurkoló nézheti meg a szombati mérkőzést, mert a rendőrség figyelmeztetést adott ki, hogy mindkét részről rendbontás várható.

A legutóbbi két idényben is ez a két csapat találkozott a kupadöntőben, mindkétszer a PAOK győzött, és egyik meccs sem múlt el komoly lelátói és utcai zavargások nélkül.

photo_camera A PAOK 1-1-re végződő mérkőzése az AEL ellen a bajnokságban. Illusztráció: Nicolas Economou/NurPhoto

A PAOK most először duplázhat, hiszen 34 év után újra megnyerte a bajnokságot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.