Megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyereke

Frissítés: Megszületett, kisfiú. Itt látható Harry herceg hivatalos reakciója a szülésről:

Vajúdik Megán sussexi hercegné a  Buckingham palota közleménye szerint. A szóvivő szerint a hercegné hétfő reggel kezdett vajúdni, férje is vele van. Harry herceg és Meghan Markle első közös gyerekéről eddig nem sokat lehetett tudni, nem árulták el sem a nemét, sem azt, hogy mi lesz a neve. Az újszülött a hetedik lesz az öröklési sorban. A házaspár korábban azt nyilatkozta, csak a baba megszületése után értesítik az alattvalókat, a vajúdásról és a szülésről nem lesznek hírek.

A hercegi pár 2018 októberébenFotó: DARREN ENGLAND/AFP

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.