Pucéran rohant ki az utcára a dunaszerdahelyi kórházból egy beteg

Anyaszült meztelenül szökött meg a dunaszerdahelyi kórházból röviddel dél előtt egy 26 éves somorjai férfi – értesült a Paraméter egy magát megnevezni nem kívánó kórházi forrásból.

A férfi információink szerint még vasárnap hajnalban került a kórházba, ahol azt állította, hogy ismeretlenek megverték. 

A kórház aneszteziológiai osztályára hétfőn reggel került, mert orvosai szerint romlott az állapota. A portál informátora arról is beszámolt, hogy a fiatalember meglehetősen agresszív volt a kezelés alatt, aztán egyszer csak leugrott az ágyról, és teljesen meztelenül kirohant a kórházból az utcára.

A kórháztól a járókelőkkel teli utcán egészen a Bartók sétányig jutott el a szökevény, ahol bement a Choco Arden kávézóba. A rendőrséget egy járókelő értesítette, de megjelentek a városi rendőrök és a mentősök is. A rendőröknek végül sikerült némi dulakodást követően lefogniuk a férfit, majd átadták a mentőknek, akik visszavitték a kórházba.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.