Pucéran rohant ki az utcára a dunaszerdahelyi kórházból egy beteg

külföld
2019 május 6., 9:59
comments 121

Anyaszült meztelenül szökött meg a dunaszerdahelyi kórházból röviddel dél előtt egy 26 éves somorjai férfi – értesült a Paraméter egy magát megnevezni nem kívánó kórházi forrásból.

A férfi információink szerint még vasárnap hajnalban került a kórházba, ahol azt állította, hogy ismeretlenek megverték. 

A kórház aneszteziológiai osztályára hétfőn reggel került, mert orvosai szerint romlott az állapota. A portál informátora arról is beszámolt, hogy a fiatalember meglehetősen agresszív volt a kezelés alatt, aztán egyszer csak leugrott az ágyról, és teljesen meztelenül kirohant a kórházból az utcára.

A kórháztól a járókelőkkel teli utcán egészen a Bartók sétányig jutott el a szökevény, ahol bement a Choco Arden kávézóba. A rendőrséget egy járókelő értesítette, de megjelentek a városi rendőrök és a mentősök is. A rendőröknek végül sikerült némi dulakodást követően lefogniuk a férfit, majd átadták a mentőknek, akik visszavitték a kórházba.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt