Pucéran rohant ki az utcára a dunaszerdahelyi kórházból egy beteg

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Anyaszült meztelenül szökött meg a dunaszerdahelyi kórházból röviddel dél előtt egy 26 éves somorjai férfi – értesült a Paraméter egy magát megnevezni nem kívánó kórházi forrásból.

A férfi információink szerint még vasárnap hajnalban került a kórházba, ahol azt állította, hogy ismeretlenek megverték. 

A kórház aneszteziológiai osztályára hétfőn reggel került, mert orvosai szerint romlott az állapota. A portál informátora arról is beszámolt, hogy a fiatalember meglehetősen agresszív volt a kezelés alatt, aztán egyszer csak leugrott az ágyról, és teljesen meztelenül kirohant a kórházból az utcára.

A kórháztól a járókelőkkel teli utcán egészen a Bartók sétányig jutott el a szökevény, ahol bement a Choco Arden kávézóba. A rendőrséget egy járókelő értesítette, de megjelentek a városi rendőrök és a mentősök is. A rendőröknek végül sikerült némi dulakodást követően lefogniuk a férfit, majd átadták a mentőknek, akik visszavitték a kórházba.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.