Egészséges fákat vágtak ki Kőbányán, mert kellett a hely a parkolónak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tömegévél vágják ki a fákat Kőbányán, az Újhegyi lakótelepen, a Szőlővirág és Tóvirág utca között, írja a 24.hu. Bár D. Kovács Róbert fideszes polgármester nemrég még arról beszélt, hogy nem nyúlnak a zöldterülethez az új parkoló megépítése miatt. Csakhogy az erről szóló videója a lap szerint azóta eltűnt a Facebookról, kedden pedig megkezdték a fák kivágását, köztük több, 20 év körüli, egészséges fát döntöttek ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.