Egészséges fákat vágtak ki Kőbányán, mert kellett a hely a parkolónak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tömegévél vágják ki a fákat Kőbányán, az Újhegyi lakótelepen, a Szőlővirág és Tóvirág utca között, írja a 24.hu. Bár D. Kovács Róbert fideszes polgármester nemrég még arról beszélt, hogy nem nyúlnak a zöldterülethez az új parkoló megépítése miatt. Csakhogy az erről szóló videója a lap szerint azóta eltűnt a Facebookról, kedden pedig megkezdték a fák kivágását, köztük több, 20 év körüli, egészséges fát döntöttek ki.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.