Féláron vehetett önkormányzati lakást egy budakalászi fideszes képviselő fia

A Blikk azt írja, hogy féláron vehetett meg egy önkormányzati ingatlant egy budakalászi önkormányzati képviselő fia.

Máté István, az önkormányzat vagyonhasznosítási bizottságának fideszes elnöke azt mondta, nincs furcsa abban, hogy a 34 m²-es, előkertes, hátsó udvaros lakás az Omszki-tó mellett 8,7 millió forintba került a fiának.

3 hónappal korábban ugyanitt egy ugyanekkora lakást hirdetett meg árverésen az önkormányzat, az 17,5 millió forintért kelt el, vagyis ennek a duplájáért.

Az Omszki-tó 2013-banFotó: Derzsi Elekes Andor/Wikipedia

Máté szerint a lakás nem ért többet, nem érti, miért adott valaki januárban 17,5 milliót az egyik ingatlanért. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.