Hollik István: Az európai elit elvesztette a kapcsolatot a valósággal

2019 május 7., kedd 9:24
328

Az európai elit elvesztete a kapcsolatot az európai valósággal - mondta Hollik István kormányszóvivő, aki kedden a köztévében és a közrádióban is értékelte a politikai helyzetet Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár budapesti látogatása után.

Kép a józan ész fontosságát hangsúlyozó műsorból.

Hollik szerint 

jó lenne, ha Európában mindenki olyan józanul tudna gondolkodni, mint az alkancellár, de Európával épp az a probléma, hogy nem gondolkodik mindenki olyan józanul.

Hollik szerint elfogadhatatlan, hogy Európa nem tiszteli az emberek véleményét, és megbélyegzi azokat a pártokat és vezetőket, akiknek határozott bevándorlásellenes véleményük van.

Egy másik pillanat az adásból, ami szerint Európában szinte semmi sincs rendben.

„Az európai elit szerint Európában minden rendben van, a migráció problémája pedig nem létezik, Magyarország viszont azt látja, hogy Európában szinte mindennel probléma van”, mondta a kormányszóvivő, aki szerint egyre több európai ember gondolja azt, hogy a dolgok nem mennek jól Európában, de az európai elit nem hajlandó meghallgatni az őket képviselő politikusokat. (MTI, kormany.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt