Hollik István: Az európai elit elvesztette a kapcsolatot a valósággal

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az európai elit elvesztete a kapcsolatot az európai valósággal - mondta Hollik István kormányszóvivő, aki kedden a köztévében és a közrádióban is értékelte a politikai helyzetet Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár budapesti látogatása után.

Kép a józan ész fontosságát hangsúlyozó műsorból.

Hollik szerint 

jó lenne, ha Európában mindenki olyan józanul tudna gondolkodni, mint az alkancellár, de Európával épp az a probléma, hogy nem gondolkodik mindenki olyan józanul.

Hollik szerint elfogadhatatlan, hogy Európa nem tiszteli az emberek véleményét, és megbélyegzi azokat a pártokat és vezetőket, akiknek határozott bevándorlásellenes véleményük van.

Egy másik pillanat az adásból, ami szerint Európában szinte semmi sincs rendben.

„Az európai elit szerint Európában minden rendben van, a migráció problémája pedig nem létezik, Magyarország viszont azt látja, hogy Európában szinte mindennel probléma van”, mondta a kormányszóvivő, aki szerint egyre több európai ember gondolja azt, hogy a dolgok nem mennek jól Európában, de az európai elit nem hajlandó meghallgatni az őket képviselő politikusokat. (MTI, kormany.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.