Hollik István: Az európai elit elvesztette a kapcsolatot a valósággal

POLITIKA
2019 május 07., 09:24

Az európai elit elvesztete a kapcsolatot az európai valósággal - mondta Hollik István kormányszóvivő, aki kedden a köztévében és a közrádióban is értékelte a politikai helyzetet Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár budapesti látogatása után.

photo_camera Kép a józan ész fontosságát hangsúlyozó műsorból.

Hollik szerint 

jó lenne, ha Európában mindenki olyan józanul tudna gondolkodni, mint az alkancellár, de Európával épp az a probléma, hogy nem gondolkodik mindenki olyan józanul.

Hollik szerint elfogadhatatlan, hogy Európa nem tiszteli az emberek véleményét, és megbélyegzi azokat a pártokat és vezetőket, akiknek határozott bevándorlásellenes véleményük van.

photo_camera Egy másik pillanat az adásból, ami szerint Európában szinte semmi sincs rendben.

„Az európai elit szerint Európában minden rendben van, a migráció problémája pedig nem létezik, Magyarország viszont azt látja, hogy Európában szinte mindennel probléma van”, mondta a kormányszóvivő, aki szerint egyre több európai ember gondolja azt, hogy a dolgok nem mennek jól Európában, de az európai elit nem hajlandó meghallgatni az őket képviselő politikusokat. (MTI, kormany.hu)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.