link Forrás

Ő itt Lőrinc. Lőrinc nagyon szereti a közpénzt

hirdetés
2019 május 07., 09:03
comments 52
ad

„Ő itt Lőrinc. Mi pedig a Transparency International vagyunk. Ha szeretnéd, hogy valaki ellenőrizze a gyanús közpénzköltéseket, akkor támogass minket adód 1%-ával! Adószámunk: 18192744-2-41”

- harangozza be új videóját a Transparency International Magyarország. A korrupció elleni küzdelem legfontosabb magyarországi civil szereplője támogatja és segíti a szabad sajtó működését is. Ők adják át a hazai oknyomozó újságírás legrangosabb díját, a Soma-díjat. Ilyen díjat már a 444 több munkatársa is kapott.

Aki rendelkezne adója 1+1 százalékáról, hogy ezzel például a Transparency International Magyarországot támogassa, az május 20-áig teheti ezt meg az interneten vagy a NAV e célra szolgáló űrlapjának kitöltésével és feladásával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.