Óvoda mellett érték tetten a szeméremsértőt

A zuglói járőrök május 2-án délelőtt a Bánki Donát parkban, egy óvoda mellett észrevettek egy férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett.

A 48 éves budapesti Cs. Norbertet a helyszínen elfogták, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol szeméremsértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható, hogy április 26-án és 30-án szintén a Bánki Donát parkban hasonló bűncselekményeket követett el.

Fotó: Google Street View

A zuglói nyomozók Cs. Norbertet a kihallgatása után őrizetbe vették, majd letartóztatták. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.