Szélsőségesnek nevezte Orbán Viktort a CNN

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Trump bevándorlásellenes szövetségesre talált a szélsőséges magyar miniszterelnökben„ - ezzel a címmel számolt be a CNN arról, hogy az amerikai elnök május 13-án Washingtonban fogadja Orbán Viktort. 

Az amerikai csatorna megjegyezte azt is, hogy „Magyarország keményvonalas nacionalista miniszterelnökét” a fékek és ellensúlyok rendszerének roncsolása miatt néhányan diktátornak nevezik. Idézték a Fehér Ház erről kiadott közleményét, miszerint a kereskedelemről, az energetikáról és a kiberbiztonságról fognak beszélgetni. Emlékeztettek arra is, hogy Magyarország nemrég rendelt fegyvereket az Egyesült Államokból. 

Kovács Zoltán nemzetközi kormányszóvivő pedig a Twitteren Trumpot utánozva fake newsnak nevezte a CNN-t, amiért szélsőségesnek nevezte a főnökét. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.