Szerdán sem nagyon lesz eső

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedd éjszaka kevés lesz a felhő, csapadék nem várható, de szerdán napközben a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, majd délutántól nyugaton megnövekszik a fátyolfelhőzet.

Számottevő csapadék nem valószínű, de az Északi-középhegység térségében egy-egy gyenge zápor nem kizárt. A néhol még erős északi, északnyugati szél tovább mérséklődik, és a Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön meg is erősödik a déli, délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között, a maximum-hőmérséklet 15-20 fok körül várható. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.