Vádat emeltek a 19 éves gyúrói sráccal szemben, aki meg akarta öletni a szüleit

2019 május 7., kedd 8:33
77

Emberölés előkészülete miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a 19 éves gyúrói férfival szemben, aki az év elején az ismerőseivel akarta megöletni a szüleit. A letartóztatásban lévő férfira végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozták.

Az ügyészség szerint a férfi azért akarta megöletni a szüleit, mert megromlott a viszonya velük, illetve különböző adósságokat is felhalmozott. Januárban két ismerősét is megkereste, az egyikük a felkérést elutasította, míg a másikuk 2 millió forintért látszólag elvállalta.

A „felkérésnek” úgy maradt nyoma, hogy a két ismerős szöveges és hangüzenetet váltott a vádlottal, hogy a férfi szándékának komolyságáról meggyőződjön, illetve a terveiről bizonyítékot szerezzen. Ezután az emberölésre látszólag vállalkozó ember – ismerősök közreműködésével – a vádlott szándékáról értesítette a szülőket, akik a rendőrséghez fordultak.

„Mielőtt a vádlott a célja megvalósítása érdekében további lépéseket tehetett volna, a nyomozóhatóság a terhelt szülei megölésére irányuló tervezett cselekményét megakadályozta, így az előkészületi szakban maradt” – áll a közleményben. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt