Elképesztő kisugárzásod miatt nem tudtam belemerülni a könyvembe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nevezett esemény ma délelőtt esett meg, fővárosunk budai oldalán, a 17-es villamoson, az élmény a Bécsi úti végállomástól a Csörsz utcai megállóig tartott. 

A levél tárgyát képező fiatal hölggyel végig egymással szemben sikerült helyet foglalni a fent említett villamos viszonylaton. 

Hajad szőkés barna (a füled mögött egy külön tincs pirosas-barnás fonattal), szemed mogyoróbarna, ruházatod pedig talpig fekete volt (fekete bőr/műbőr dzseki, fekete farmer és szintén fekete edzőcipő, fekete táskával, hajadban fekete napszemüveg), a jobb karodon sötétkék hajba való.

Az út alatt végig, telefonról zenét hallgattál (Spotify) és eltökélt tekintettel fürkészted a várost a villamos ablakán keresztül. 

Én magam veled szemben egy könyvbe szerettem volna belemerülni de az élménytől jószerivel megfosztottál az elképesztő kisugárzásoddal és azzal a magabiztos, tekintettel. Most olvashatom újra azt a néhány fejezetet...

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.