Elképesztő kisugárzásod miatt nem tudtam belemerülni a könyvembe

Nevezett esemény ma délelőtt esett meg, fővárosunk budai oldalán, a 17-es villamoson, az élmény a Bécsi úti végállomástól a Csörsz utcai megállóig tartott. 

A levél tárgyát képező fiatal hölggyel végig egymással szemben sikerült helyet foglalni a fent említett villamos viszonylaton. 

Hajad szőkés barna (a füled mögött egy külön tincs pirosas-barnás fonattal), szemed mogyoróbarna, ruházatod pedig talpig fekete volt (fekete bőr/műbőr dzseki, fekete farmer és szintén fekete edzőcipő, fekete táskával, hajadban fekete napszemüveg), a jobb karodon sötétkék hajba való.

Az út alatt végig, telefonról zenét hallgattál (Spotify) és eltökélt tekintettel fürkészted a várost a villamos ablakán keresztül. 

Én magam veled szemben egy könyvbe szerettem volna belemerülni de az élménytől jószerivel megfosztottál az elképesztő kisugárzásoddal és azzal a magabiztos, tekintettel. Most olvashatom újra azt a néhány fejezetet...

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.