Harry herceg és Meghan fiának neve: Archie Harrison Mountbatten-Windsor

bulvár
2019 május 08., 16:04
comments 155

Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hétfőn született fiát. A hercegi házaspár szerda délután jelentette be, hogy milyen neveket választott a csecsemőnek.

Néhány órával korábban a világ először láthatta a 2 napos gyereket, akit a szülei mutattak meg a kameráknak windsori rezidenciájukon.

photo_camera Fotó: Dominic Lipinki/AFP

A szerda délután nyilvánosságra hozott nevek közül egyik sem szerepelt a londoni fogadóirodák által eddig favoritnak tartott lehetőségek között: azok az Alexander, a Spencer, az Arthur és a James keresztneveket kínálták fogadásra a legnagyobb valószínűséget jelző kiírásokkal, vagyis a legkisebb nyereményígérettel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.