Karácsony: A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény

2019 május 8., szerda 17:24
213

A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény – reagálta Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára. AZ MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje ezt a közleményt adta ki:

„A Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését. Ez a valódi időhúzás.
A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét. Ez a valódi látszattevékenység.
A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást. Ez a jelenlegi állapot legitimálása.
Rozgonyi Zoltán többször jelezte, hogy részt vesz a holnapi többpárti egyeztetésen. A pártközpont utasítására most kihátrál ebből. Ez az igazi gyávaság.
A parkolási biznisz a Fidesz ügye. Ez meg tény.”

Fotó: botost/444.hu

Rozgonyi Zoltán a szerdai sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy Karácsony csütörtökre egyeztetést kezdeményezett a parkolásról, közölte: a zuglói Fidesz felszólítja Karácsonyt, mondja fel a „botrányos parkolási szerződéseket”. A fideszes politikus a tervezett megbeszélést „elképesztő látszattevékenységnek” minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony alkalmatlanságára – írja az MTI.

A hétvégén a Fidelitas sokkoló akcióval hívta fel a figyelmet a Fidesz és az MSZP sötét parkolási balhéjára: fekete zsákot húztak a parkolóórákra, mert szerintük a Fidesz és a szocialisták által csont nélkül megszavazott zuglói parkolási rendszer pénzszivattyúként működik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt