Karácsony: A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény

POLITIKA
2019 május 08., 17:24
comments 211

A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény – reagálta Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára. AZ MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje ezt a közleményt adta ki:

„A Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését. Ez a valódi időhúzás.
A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét. Ez a valódi látszattevékenység.
A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást. Ez a jelenlegi állapot legitimálása.
Rozgonyi Zoltán többször jelezte, hogy részt vesz a holnapi többpárti egyeztetésen. A pártközpont utasítására most kihátrál ebből. Ez az igazi gyávaság.
A parkolási biznisz a Fidesz ügye. Ez meg tény.”

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Rozgonyi Zoltán a szerdai sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy Karácsony csütörtökre egyeztetést kezdeményezett a parkolásról, közölte: a zuglói Fidesz felszólítja Karácsonyt, mondja fel a „botrányos parkolási szerződéseket”. A fideszes politikus a tervezett megbeszélést „elképesztő látszattevékenységnek” minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony alkalmatlanságára – írja az MTI.

A hétvégén a Fidelitas sokkoló akcióval hívta fel a figyelmet a Fidesz és az MSZP sötét parkolási balhéjára: fekete zsákot húztak a parkolóórákra, mert szerintük a Fidesz és a szocialisták által csont nélkül megszavazott zuglói parkolási rendszer pénzszivattyúként működik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.