Kokain, alkohol és kodein volt a Prodigy énekesében a halálakor

A toxikológiai vizsgálat kokaint, alkoholt és kodeint mutatott ki Keith Flint, a Prodigy énekesének szervezetében a halálakor – írja a BBC.

Keith Flint énekes a brit Prodigy együttes koncertjén, a 24. VOLT Fesztiválon, a soproni Lővér kempingben 2016. július 3-án.Fotó: Nyikos Péter/MTI

A 49 éves énekest március 4-én találta holtan az essexi North Endben lévő otthonában egy barátja. A törvényszéki orvosszakértő megállapítása szerint a zenész halálát akasztás okozta.

Caroline Beasley-Murray essexi vezető orvosszakértő közölte: nincs elég bizonyíték annak kimondásához, hogy az énekes önkezével vetett véget az életének.

„Soha nem fogjuk biztosra tudni, hogy mi járt a fejében azon a napon” – mondta az orvosszakértő. Beasley-Murray hozzátette, a bizonyítékok elégtelensége miatt továbbá azt sem lehet kimondani, hogy a zenész halála baleset volt, vagyis, hogy az énekes „csak szórakozott és végül rosszul alakultak a dolgok”. (Egy márciusban végzett hivatalos vizsgálat nem állapított meg idegenkezűséget.) (BBC/MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.