Kokain, alkohol és kodein volt a Prodigy énekesében a halálakor

2019 május 8., szerda 14:53
125

A toxikológiai vizsgálat kokaint, alkoholt és kodeint mutatott ki Keith Flint, a Prodigy énekesének szervezetében a halálakor – írja a BBC.

Keith Flint énekes a brit Prodigy együttes koncertjén, a 24. VOLT Fesztiválon, a soproni Lővér kempingben 2016. július 3-án. Fotó: Nyikos Péter/MTI

A 49 éves énekest március 4-én találta holtan az essexi North Endben lévő otthonában egy barátja. A törvényszéki orvosszakértő megállapítása szerint a zenész halálát akasztás okozta.

Caroline Beasley-Murray essexi vezető orvosszakértő közölte: nincs elég bizonyíték annak kimondásához, hogy az énekes önkezével vetett véget az életének.

„Soha nem fogjuk biztosra tudni, hogy mi járt a fejében azon a napon” – mondta az orvosszakértő. Beasley-Murray hozzátette, a bizonyítékok elégtelensége miatt továbbá azt sem lehet kimondani, hogy a zenész halála baleset volt, vagyis, hogy az énekes „csak szórakozott és végül rosszul alakultak a dolgok”. (Egy márciusban végzett hivatalos vizsgálat nem állapított meg idegenkezűséget.) (BBC/MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt