Megdobbant a magyar Instagram szíve: itt van az 52 éves Andika és a szeretetkarika

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Andika azért regisztrált az Istagramra, mert betegségei miatt minden napját otthon töltötte egyedül. Amikor elkezdett élő videókban táncolni és énekelni, hirtelen nagyon sokan ismerték meg. Közben megtanulta, hogyan kell az élő videókba bekapcsolni a nézőit is, azóta folyamatosan beszélget a követőivel. Szeretetkarikának hívja az Istagram-közösségét, és az a célja, hogy minél több fiatalnak segítsen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér